ARTEMIS - ΦΕΓΓΑΡΙ ΧΛΩΜΟ (MELON MUSIC)

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

LIVE CHAT


Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

01.04.2017,Live Artemis Zannou &Mystery Friends! @MIKAELLO

Αυτό το Σάββατο 01.04,οι Artemis Zannou & Mystery Friends στο πρώτο τους ακουστικό Live για φέτος,στο ένα και μοναδικό Mikaello  (Πανδώρας 14, Γλυφάδα ) !!!!Γεμίστε το Σαββατόβραδό σας με υπέροχες μελωδικές μουσικές από το παρελθόν, το παρόν αλλά και με συνθέσεις πρωτότυπου υλικού,τα νέα κομμάτια της Αρτέμιδας ενώ απολαμβάνετε τις γευσεις  από την πιο ποιοτική κουζίνα των Νοτίων Προαστίων! Όλα χειροποίητα, όλα αγνά, όλα φτιαγμένα με μεράκι. . . Εκτός από τα Cocktails που είναι...ΚΌΛΑΣΗ!
Σε αυτό το Live, οι Artemis Zannou & Mystery Friends  θα αποτελούνται από τους:
  Μιχάλης Τσουκαλάς- ακ. κιθαρα/ λούπες / φωνητικά
Άρτεμις Ζάννου - φωνή /κρουστά

Αυτό το Live μην το χάσει κανείς!!!!!

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Saturday night - Just the 2 of us ! Live!!!!

Ακόμα ένα Σάββατο στο πιο όμορφο στέκι της Γλυφάδας!!!!!!! Ο Βασίλης κι εγώ θα σας κρατήσουμε παρέα με τα τραγούδια μας, καθώς εσείς θα απολαμβάνετε τις πιο υπέροχες γεύσεις!!!!!!! Τίποτα καλύτερο για Σάββατο βράδυ!!!!!! Θα σας περιμένουμε όλους εκεί!

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Απόψε τραγουδάμε στη βροχούλα ☔

📣BIP BIIIIIIP! 🔊Απόψε στο Mikaello (Πανδώρας 14,Γλυφάδα ) θα τραγουδήσουμε για τη βροχούλα! Ελάτε ελάτε ελάτε εεεεεεεε! Ξεκινάμε λίγο μετά τις 21.30! Και έχει και κάτι cocktails 🍹🍸….για να μη μιλήσω για τα burgers🍔🍔🍔 και τις υπόλοιπες δημιουργίες στην κουζίνα!!!!!!! ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ 😍😱 αχ….πάλι για φαγητό μιλάω 😂😂😂 Λοιπόν, μαζέψτε τις παρέες σας ,κάντε τις κρατησούλες σας ( +30 21 0894 6668 ) κι ελάτε να απολαύσουμε μαζί τη νύχτα μας! Απλά,αληθινά κι ωραία!!!❤❤❤

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Σάββατο βράδυ μαζί 😀

Αύριο, Σάββατο 11 Μαρτίου, μετά τις 21.30, η Άρτεμις Ζάννου και ο  Βασίλης Λουκαδάκης , θα μας περιμένουν στο μοναδικά φιλόξενο Mikaello (Πανδώρας 14, Γλυφάδα ) για να περάσουμε ακόμα μια νύχτα, αυθόρμητα κι απλά,  τραγουδώντας παρεούλα! Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨
Φωτογραφία: Ελένη Πολιτοπούλου